Cum te poti inscrie la cursul atelier Imaginea Ta

Repede, repede!

Pentru ca Imaginea Ta este mai mult decat un curs 🙂

Este o posibilitate de a te cunoaste pe tine mai bine. Un prilej de a te destinde si a descoperi lucruri noi despre frumusetea ta. 🙂 Este un mod de a invata sa comunici prin imaginea ta. Si este singurul curs de acest gen care combina partea de colorimetrie (teoria culorilor) cu notiuni si demonstratii beauty & makeup si informatii despre stil vestimentar.

Este o experienta la care si tu poti lua parte si de care te poti bucura impreuna cu prietenele!

Asa ca TOATE fetele care se inscrisesera deja la curs in formula lui “veche” vor acum sa participe la cursul in formula noua🙂 si cum sunt doar 16 locuri in total e bine sa il rezervi pe al tau din timp!

Rezervarea locului se face trimitandu-mi completata fisa de inscriere pe care o gasesti AICI de downloadat, pe adresa makeup_by_rouxy@yahoo.com

In acest fel te vei afla pe lista de rezervari si astfel, la intrare, te va astepta un card personalizat pe care il vei putea ridica in momentul achitarii sumei intalnirii/lor la care vrei sa participi.

Tot cu ajutorul acestui card se va tine evidenta celor care participa la intalniri, pentru a le putea acorda bonusurile si discounturile de care pot beneficia 🙂 asa ca pastrati-l bine!

Am schimbat si prezentarea online, nu toata ci numai partea cu programul nou al cursului si datele organizatorice noi, asa ca cine este interesata poate da un click pe imaginea de mai jos:


Vino sa descoperi ca esti mai frumoasa, mai talentata si mai incredibila decat stiai despre tine, iar eu voi impartasi cu tine din experienta si secretele mele de makeup artist profesionist!

~

UPDATE:

Cursul atelier Imaginea Ta din noiembrie-decembrie 2010 a fost SUPERB! mai multe detalii si fotografii de la toate cele 3 Intalniri ale Cursului gasesti la umatorul link: https://makeupbyrouxy.wordpress.com/imaginea-ta-curs-atelier/ (in josul paginii)

Urmatorul Curs atelier Imaginea Ta va avea loc incepand cu luna martie 2011. Amanunte despre organizarea lui gasesti la: https://makeupbyrouxy.wordpress.com/program-evenimente/

~

Un gând despre „Cum te poti inscrie la cursul atelier Imaginea Ta

  1. Pingback: Cum te poti inscrie la cursul atelier Imaginea Ta - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s